top of page

HALSKÆDER

Vi tilbyder et stort udvalg af smukke halskæder. Vores halskæder findes i mange varianter, både sølvkæder, guldkæder og perler til dine perlelåse.

De oxyderede sølvkæder er fine med vedhæng i guld, så det smukke guld vedhæng bliver fremhævet. Guldkæder er altid smukke at have rundt om halsen. De små collier er smukke at have på alene hvis man kun vil have lidt om halsen, men de er også fine at have på sammen med en større længere kæde. 

Alle vores halskæder er designet i tidløse designs og højeste kvalitet. De kan bruges til alle anledninger, om det er til hverdagsbrug eller til fest. Hearts collieret ligger flot på halsen og er rigtig fin både til hverdag og til festlige lejligheder. De små Open Your Heart, Ophelia og Philippa collier fås i længden 38 cm hvilket gør halskæderne til en oplagt gaveidé til barnedåb. Alle vores halskæder kan du vokse med og bruge hele livet. 

Er du i tvivl om hvilken længde halskæde er bedst til dig, kan du bruge en snor. Sæt snoren hvor du vil have halskæden og mål derefter snoren. Hvis din ønskede længde ikke er på vores webshop, er du meget velkommen til at kontakte os eller en af vores forhandlere.

Vi vil meget gerne hjælpe dig så du får din ønskede halskæde. 

Vi tilbyder perlekæder til vores låsesystem i mange længder, så det er nemt at finde den helt rigtige til din halsudskæring. De kan nemt kombineres med hinanden. F.eks. med en perlekæde på 42 cm, en på 50 cm og 2 perlelåse så det bliver til én lang kæde. 

bottom of page