top of page

ALLE SMYKKER

Alle vores smykker bliver lavet i hånden i den højeste kvalitet og produceret af vores dygtige guldsmede på vores eget værksted i København. Hvert eneste smykke er lavet med stor omhu og med omtanke for kvaliteten.

Smykkerne findes med mange forskellige overflader. Fra det helt blanke, til det naturlige ru og ikke mindst den ikoniske rustikke overflade, der er et kendetegn for mange Per Borup Design smykker. 

God fornøjelse her i vores smykkeunivers! Vi håber du finder dit næste yndlingssmykke.

P.bo er dit kvalitetsstempel. Alle smykker fra Per Borup Design er stemplet med den korrekte lødighed og navnestemplet P.Bo. Korrekt lødighed betyder at 14 karat skal stemples med 585 og 18 karat med 750.

Vi laver både 14 karat. og 18 karat, men på siden her er alle priser for 14 karat smykker.

Navnestemplet P.Bo sikrer, at man altid kan se hvor smykkerne er lavet. Mange af vores ringe er kvalitetsstemplet med vores logo udvendigt på ringskinnen så du aldrig kommer i tvivl om hvor dit nye lækre kvalitetssmykke kommer fra. Logoet er Per Borups egen signatur, og på mange af hans originale tegninger står det fint nede i hjørnet.

 

Alle vores smykker kan bruges til forskellige anledninger. Om det blot er til selvforkælelse eller en gave til den du elsker, så vil Per Borup Design smykker være det perfekte match. Mange af hjertesmykkerne er en oplagt gave til den du elsker.

Giv et par Hearts ørestikker til konfirmantinden, fri med en Sweetheart ring eller forær din mor et Open Your Heart vedhæng til mors dag.

Og måske den næste Twigs ring herfra skal være til dig? 

Mange af Per Borup Designs ringe kan også bruges som vielsesringe og forlovelsesringe til jer der ønsker et unikt design der kan holde hele livet. En ring med indgravering af dato og din elskedes navn der kan holde hele livet.

Her er Duke serien de mest solgte vielsesringe, hvor der findes en klassisk stor herrering og en mindre damering med diamanter isat er et fint par. Hvis du vælger vielsesringe hos os, graverer vi dem også gerne for dig. 

Vi har blandt andet før leveret vielsesringe i Daphne, Changeling, Hearts, Open Your Heart, Sandell, Twigs og Diamond Dots

bottom of page