top of page

RINGE

Ringe er oftest det smykke med størst betydning for ejeren. Vielsesringe, forlovelsesringe, dem man har modtaget ved en rund fødselsdag og dem man har foræret sig selv fordi man bare ikke kunne lade være.

 

Fordyb dig i Per Borup Designs univers med de mange smukke forskellige ringe. Fingerringe er en af vores mange specialiteter. De mange klassiske designs er tidløse og af den bedste kvalitet, så de kan bruges igennem et helt liv. God fornøjelse!

Vores ringe har altid været vores mest populære smykke, og vi laver dem i mange forskellige designs.

De brede ringe til dem der gerne vil have det fylder lidt. De små fine til konfirmandinden og studenten. Changeling ringene til de farveglade. Diamantringene til frierier og forlovelser. Hjerteringene til bryllupsdagen

og dem der bare er så smukke at man bare må eje dem. 

Alle vores ringe er stemplet P.Bo indvendigt, så du aldrig er i tvivl om hvor dit yndlingssmykke kommer fra. Mange af vores modeller er desuden stemplet med vores signatur P.Bo logo udvendigt på ringskinnen. Ringene her på siden er alle af 14 karat guld, stemplet 585, og diamanterne er altid i kvaliteten Top Wesselton / VS. Vores ringe laver vi i alle ringstørrelser. De fleste af vores ringe er der mulighed for at få graveret. Hvis du er i tvivl om din størrelse kan du starte med at bestille vores ringmål og få udgiften refunderet ved et senere ringkøb. Mange af ringene er afbilledet i rødguld, men alt kan bestilles i hvidguld og få ringe findes i en sølvversion. De viste priser for ringene er i 14 karat guld, men de kan ved henvendelse også bestilles og laves i 18 karat.

bottom of page