top of page

VEDHÆNG

Vedhæng findes i mange forskellige former og størrelser, og vores vedhæng findes i mange forskellige varianter med mange forskellige udtryk.

Vedhæng der har lidt fylde og tyngde passer flot i lange kæder og de mindre vedhæng er så fine i korte kæder.

De fine farverige Changeling vedhæng, hvor man nemt kan udskifte ædelstenskuglen, passer til enhver lejlighed, og så findes der vedhæng til stort set alle vores andre smykkeserier. 

Vedhæng er en oplagt gaveide da det ikke kræver modtagerens størrelse. Hos Per Borup Design har vi mange forskellige designs at vælge imellem. Changeling vedhængene kan nemt og hurtigt skifte udtryk ved at skifte mellem de 3 valgfrie ædelstenskugler eller perler, som altid medfølger. En klassisk hvid perle er altid smuk, rosakvarts er yndig, labradoriten rå og hindbæragaten festlig. De lidt mindre Open Your Heart vedhæng findes i mange forskellige varianter og passer smukt sammen med et lidt større vedhæng som f.eks. et Changeling vedhæng. 

Violina vedhængene findes i 3 forskellige størrelser, og er alle tre en bestseller. De små Twigs vedhæng findes både med diamanter, månesten, turmaliner samt et lidt større med en ferskvandsperle i midten. Philippa vedhænget med sommerfugle og lidt strøede diamanter er helt eventyrligt og Hearts vedhængene underspillede med deres mini hjerter. 

Alle vores vedhæng laves i både hvidguld og rødguld. Derudover findes der et Violina og et Happy Flower vedhæng i sølv med gulddetaljer og en lille diamant. 

bottom of page