top of page

ARMBÅND

Vi tilbyder er stort udvalg af armbånd og armringe. Armbånd er traditionelt et meget populært smykke, og det forstår man godt – et armbånd kan pifte ethvert outfit op. 

Her hos Per Borup Design har vi både små fine armbånd og større armlænker samt smukke armringe. 

De små armbånd med detaljer og charms i guld og diamanter er en oplagt gaveidé eller hvis du blot vil forkæle dig selv. Ligeså er den populære Twigs Changeling armring hvor man kan udskifte ædelstenskuglerne eller den smukke Ella armring der giver en følelse af blonde på håndleddet. 

De mindre armbånd med små charms findes i flere varianter og med små diamanter i. De er små og fine at have på alene, men komplimenterer også større armbånd og armbåndsure rigtig godt. Open Your Heart armbåndene har diamanter på begge sider af hjerterne således at det glimter smukt på dit håndled uanset hvilken vej armbåndet vender. 

De større armlænker er lækre at have på og har alle en diamant i låsen. De fleste lukkes med Per Borup Designs egen kuglelås med en ekstra sikkerhedsmekanisme. 

Armringene har fået en revival og er i øjeblikket meget populære. Alle vores armringe er åbne hvilket gør det nemmere at tage af og på.

Vi håber du finder dit næste armbånd hos os. Hvis du vil se det fulde udvalg kan du udforske vores produktkatalog her.  

bottom of page