top of page

ØRERINGE

Vi tilbyder guld øreringe i 14 karat guld og sølvøreringe i den bedste kvalitet.

Vores øreringe hos Per Borup Design findes i mange varianter.

Fra de helt små ørestikker til de store Party ørehængere, creolerne og alt derimellem.

 

Ørestikker er den perfekte gaveidé til hende med huller i ørene.

De små ørestikker kan man have på hele tiden og de større med farve er gode til festlige lejligheder.

Alle vores ørestikker er lavet i enten 14 karat guld eller sølv og er med luksus bagmekanikker der bedst muligt sikrer at du ikke taber dine ørestikker. 

    Vores udvalg i øreringe er stort. Det gælder for de fleste af vores øreringe at der i designet er fokus på guldet, men næsten alle er stadig prydet med mindst én diamant, som fanger lyset og glimter smukt i dit øre.

    De små fine Twigs perleørestikker er klassisk elegante og passer til en hver lejlighed. Hearts ørestikkerne er populære med deres mini hjerter og Open Your Heart ørestikkerne i alle varianter er gode til hverdag. 

    Creoler findes også i flere varianter, og de nyeste Ophelia er virkelig et hit. Så enkle og smukke både for sig selv men også med Ophelia ædelstensdråber på. Ligesom med Ophelia creolerne kan man også sætte ædelstensdråber på de mange forskellige Party øreringe. Ørehængere findes både i Fiona, Una og ikke mindst Hearts serien hvor de er bevægelige. 

    De lette blonde lignende Ella ørebøjler er meget elegante at have på og Twigs ørebøjlerne med ferskvandsperler eller tahitiperler fås ikke finere. Uanset hvilken anledning du leder efter øreringe til, er vi sikre på at vi har det perfekte match. 

    bottom of page